SUOSITTELEN!

AliExpress – Viikon Valinnat (03/24)

AliExpress Logo Iso

Tässä postauksessa esittelen AliExpress ”viikon valinnat”, eli 10 tuotetta, jotka ovat mielestäni kiinnostavia, hyödyllisiä tai hauskoja. Nämä tuotteet ovat saatavilla AliExpressistä tukkuhintaan, joten voit säästää rahaa ja löytää jotain uutta ja erilaista.

Nivelletty poresuutin keittiön hanaan

Keittiöhana, jonka suihkupää voidaan vetää alas, ja jossa on kolme erilaista suihkutilaa. Suihkupää on vaihdettavissa, ja se sopii keittiön altaan hanalle tai vesiputkelle.

Mittausväline profiilin piirtoon

Tämä tuote on monikäyttöinen muodon kopiointityökalu, joka on ihanteellinen erilaisten muotojen, kuten laattojen ja mattojen, kopioimiseen. Siinä on säädettävä ja lukittava rakenne, mikä tekee siitä sopivan epäsäännöllisten ja monimutkaisten kohteiden ääriviivojen piirtämiseen.

Maalarin rajaustela, reunanmaalaustela

Tämä seinämaalauksen rajojen maalaamiseen tarkoitettu telasetti on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, tarjoten tarkan ja siistin reunan maalaamisen. Setti sisältää rullia, jotka soveltuvat seinäpintojen maalaamiseen.

Vaatteiden säilytysjärjestelmä

Säilytysjärjestelmä, joka on suunniteltu tehokkaasti järjestämään kaapin sisältöä. Se sisältää erilaisia laatikkojärjestäjiä, jotka on tarkoitettu alusvaatteiden, sukkien, vaatteiden ja housujen säilytykseen. 

Mopinpidike seinäkiinnityksellä

Tämä seinään kiinnitettävä mopinpidike on monipuolinen lisävaruste kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Sen asennus on helppoa ilman poraamista, ja se tarjoaa vahvan pidikkeen mopeille ja lattialastoille. Tämä teline on suunniteltu säästämään tilaa ja pitämään siivousvälineet järjestyksessä ja helposti saatavilla. .

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ripustusteline

Tämä keittiöön tarkoitettu ripustusteline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on varustettu rei’ityksillä. Teline on suunniteltu ripustettavaksi keittiön kaappiin, tarjoten kätevän säilytysratkaisun leikkuulaudoille, paperipyyhkeille ja kattilankansille.

Lämmin kissan pesä / nukkumapaikka

Tämä puoliavoin kissanpeti tarjoaa lämpimän ja mukavan lepopaikan lemmikillesi talven kylminä päivinä. Se on suunniteltu kuin teltta, joka luo turvallisen ja suojaisan ympäristön kissalle tai pienelle koiralle. Pehmeä materiaali ja mukava tyyny tekevät siitä ihanteellisen paikan lemmikkisi rentoutumiseen.

Söpö lasten kello, erilaisia tyylejä ja värejä

Tämä söpö lasten rannekello on täydellinen valinta tytöille ja pojille. Kellon houkutteleva ja leikkisä design tekee siitä miellyttävän ja hauskan lisän lapsen päivittäiseen asuun. Kellossa on kestävä nahkaranneke, ja sen selkeä kellotaulu auttaa lapsia oppimaan kellonajan lukemista.

Elektroninen automaattinen kynänteroitin

Tenwinin uusi sähköinen automaattinen kynänteroitin, jossa on kaksi teroitinreikää, on ihanteellinen lisävaruste kotiin, toimistoon ja koulutarvikkeisiin. Se on suunniteltu teroittamaan eri paksuisia kyniä nopeasti ja tehokkaasti, varmistaen tarkan ja tasaisen teroituksen joka kerta. Teroittimessa on kätevä kytkin, joka tekee sen käytöstä helppoa ja turvallista.

Sherpa-Fleecevuorattu hiihtomaski

Tämä lämpöä eristävä hupullinen hiihtomaski on valmistettu pehmeästä fleecevuorauksesta, tarjoten erinomaisen suojan kylmää ja tuulista säätä vastaan. Maskin balaclava-malli kattaa kasvot ja pään tehokkaasti, pitäen käyttäjän lämpimänä ja suojattuna talviurheilun ja ulkoilun aikana.

Jaa:

Lisää suosituksia

Vegaaniset Vartalonhoitotuotteet
Kosmetiikka

Vegaaniset Vartalonhoitotuotteet

Nykyajan ihonhoitomaailmassa vegaaniset vartalonhoitotuotteet ovat noussut suureen suosioon. Ympäristötietoisuuden ja eläinten hyvinvoinnin arvostuksen myötä yhä useammat kuluttajat ovat siirtyneet käyttämään

Lue Lisää
Mikä on paras LED-lisävalopaneeli
Autoilu

Mikä on paras LED-lisävalopaneeli?

Kun pimeys laskeutuu, moni kysyy: ”Mikä on paras LED-lisävalopaneeli?” Tässä artikkelissa syvennymme tähän kysymykseen esittelemällä ValoStoren huippuluokan LED-lisävalopaneeleita. Tutustumme viiteen

Lue Lisää